Het laten screenen van product moet een win-winsituatie zijn voor alle partijen. Daarom is vertrouwen van groot belang.

ScreenTec zal er alles aangelegen zijn om de klant zo goed mogelijk bij het proces te betrekken waardoor een snelle en vlotte afhandeling zal plaats vinden. Vaak is dan ook snelheid geboden omdat het product zo snel mogelijk naar de supermarkt toe moet. Door dat wij U ontzorgen en wij het gehele screen proces uit uw handen nemen kunt U er van op aan dat de producten weer goed verpakt terug bezorgt worden. Dagelijks wordt de rapportage toegezonden van de bevindingen waardoor U goed op de hoogte blijft van de voortgang.

ScreenTec Inspections neemt al uw werk uit handen, dat doen we snel, betrouwbaar en kosten gunstig zodat U zich met uw eigen productie kunt blijven bezig houden.

Duurzaamheid

Heden ten dagen is het belangrijk voor een bedrijf om duurzaam te produceren en zuinig om te gaan met de grondstoffen. ScreenTec helpt daarmee. Als het dan een keer fout gaat in de productie kan ScreenTec de producten die niet goed zijn uit sorteren. Dat houdt in dat U niet weer opnieuw moet produceren en dat bespaard dure grondstoffen en energie. Ook weg gooien en afvalscheiding kost veel geld en U belast het milieu er extra mee. Daarom is het vaak economischer om te screenen.

ScreenTec van alle markten thuis

De ScreenTec screenservice is opgezet voor de volledige voedselproducerende markt. ScreenTec controleert dan ook voor vele grote en kleinenere bedrijven in Europa die van onze diensten gebruik maken omdat deze bedrijven een hoge voedselveiligheid willen garanderen. Doordat ScreenTec FSSC22000 Versie5 is gecertificeerd zijn we een verlengstuk van de kwaliteitszorg van Uw kwaliteitsDienst.

Vele wegen leiden naar ScreenTec

 • De X-Ray machine of metaaldetector heeft storing en u wilt toch produceren
  • Er moet service gedaan worden.
  • Er zijn geen onderdelen voor snelle reparatie.
  • De apparaten zijn verouderd
 • Het gereed product heeft metaal in de verpakking zoals een pot met metalen deksel, de folie is gemetalliseerd enz. enz. Het product kan dan niet meer door de metaaldetector.
 • Glasbreuk op een lijn geconstateerd
 • Veel graat in gefileerde vis
 • Steen in het basis product

Heeft u nog vragen?
We hebben antwoorden.
Neem contact met ons op