Having a product screened should be a win-win situation for all parties. That is why trust is very important.

ScreenTec will do everything possible to involve the customer in the process as fully as possible, so that a quick and smooth handling can take place. Speed is often required because the product has to go to the supermarket as quickly as possible. Because we relieve you of all concerns and take the entire screening process out of your hands, you can be sure that the products will be properly packaged when returned. A report of the findings is sent daily, so that you are kept fully informed of the progress.

ScreenTec Inspections takes all the work off your hands. We do it quickly, reliably and cost-effectively so that you can continue to focus on your own production.

Duurzaamheid

Heden ten dagen is het belangrijk voor een bedrijf om duurzaam te produceren en zuinig om te gaan met de grondstoffen. ScreenTec helpt daarmee. Als het dan een keer fout gaat in de productie kan ScreenTec de producten die niet goed zijn uit sorteren. Dat houdt in dat U niet weer opnieuw moet produceren en dat bespaard dure grondstoffen en energie. Ook weg gooien en afvalscheiding kost veel geld en U belast het milieu er extra mee. Daarom is het vaak economischer om te screenen.

ScreenTec van alle markten thuis

De ScreenTec screenservice is opgezet voor de volledige voedselproducerende markt. ScreenTec controleert dan ook voor vele grote en kleinenere bedrijven in Europa die van onze diensten gebruik maken omdat deze bedrijven een hoge voedselveiligheid willen garanderen. Doordat ScreenTec FSSC22000 Versie5 is gecertificeerd zijn we een verlengstuk van de kwaliteitszorg van Uw kwaliteitsDienst.

Vele wegen leiden naar ScreenTec

 • De X-Ray machine of metaaldetector heeft storing en u wilt toch produceren
  • Er moet service gedaan worden.
  • Er zijn geen onderdelen voor snelle reparatie.
  • De apparaten zijn verouderd
 • Het gereed product heeft metaal in de verpakking zoals een pot met metalen deksel, de folie is gemetalliseerd enz. enz. Het product kan dan niet meer door de metaaldetector.
 • Glasbreuk op een lijn geconstateerd
 • Veel graat in gefileerde vis
 • Steen in het basis product

Do you have any questions?
We have the answers.
Contact us