Wij beschikken over een uiterst precieze metaaldetector voor uw voeding

Beschikt u over een partij voeding waarvan u de kwaliteit wilt testen op de aanwezigheid van verontreinigingen? Voor metaaldetectie van uw voeding neemt u contact op met de experts van ScreenTec Inspections. Wij beschikken over een uiterst precieze metaaldetector die uw voeding volgens de huidige wetgeving kan controleren. Bovendien bieden wij u mogelijkheden zodat u niet opnieuw hoeft te produceren als er metaal gevonden wordt. Aarzel niet contact met ons op te nemen.

ScreenTec Inspections verzorgt metaaldetectie voor de voedingsindustrie

Op de website van ScreenTec Inspections vindt u een compleet overzicht van onze activiteiten. Onze metaaldetectie van uw voeding gebeurt op een professionele, uiterst secure wijze. Wij werken aan de hand van flexibiliteit en diversiteit. Onze organisatie verkoopt geen apparatuur en is daardoor volledig onafhankelijk. Wij kunnen snel en flexibel handelen. Onze metaaldetector en de metaaldetectie van de voeding voldoet aan de moderne wetgeving en zorgt voor een betrouwbaar resultaat. ScreenTec Inspections werkt aan de hand van door de industrie gestelde eisen zoals ISO 9001:2008 en HACCP.

Schakel direct onze hulp in

Neem gerust contact op met ScreenTec Inspections wanneer u onze hulp wilt inschakelen. Wij zorgen dat u goed en professioneel wordt geholpen. Onze apparatuur is van een hoogwaardige kwaliteit. U kunt ons bereiken door te bellen met +31(0) 412 – 475 240 of een e-mail te sturen naar info@screentec.org.

Heeft u nog vragen?
We hebben antwoorden.
Neem contact met ons op