De grote kracht van ScreenTec is de Flexibiliteit en de diversiteit van mogelijkheden om het product te laten screenen.

Daardoor zijn wij in staat om (bij)alle consumenten producten aan een zeer minutieuze controle te onderwerpen. Wij combineren dat met een industriële productie snelheid die garant staat voor een hoge detectie nauwkeurigheid. De geavanceerde X-Ray machines van ScreenTec kunnen veel soorten verontreinigen in voedingsmiddelen vinden.
Het is per bedrijfstak afhankelijk welke verontreinigen vaak voorkomen maar in het algemeen dient er gezocht te worden naar glas, metaal, steen of bot. Ook Rubber en PVC komen regelmatig voor als verontreiniging. Veel voorkomende producten die wij screenen zijn glazen potten en flessen, blikjes, doosjes, Pouchers en PEzakjes.

ScreenTec Inspections is al meer dan 22 jaar het service bedrijf in Europa om uw voedingsmiddelen producten te laten controleren en inspecteren op harde (scherpe of vaste) verontreinigingen.

FSSC 22000

FSSC certificaat
ScreenTec voldoet vanaf al vanaf 4 oktober 2000 aan de kwaliteit normen. Het behalen van deze certificaten was voor ons heel belangrijk daar wij daarmee kunnen laten zien dat we een serieus bedrijf zijn en aansluiting hebben bij de kwaliteitssystemen van de voedingsmiddelen bedrijven.
Vanaf 16 maart 2020 is het certificaat omgezet naar FSSC 22000: versie 5, ISO220000:2018, ISO/TS 22002-1:2009, Food Chain (Sub) Category: C IV

Heeft u nog vragen?
We hebben antwoorden.
Neem contact met ons op